top of page

Samenwerking beëindigen? 

Het bewind wordt uitgesproken door de rechter en is voor onbepaalde tijd.

U kunt daardoor niet zomaar het bewind beëindigen, ook hier zal de rechter uiteindelijk beslissen of het bewind kan worden opgeheven.

Als u en Gravitas Administratie Beheer na verloop van  tijd van mening zijn dat u uw financiën weer zelf kunt beheren is het raadzaam om het verzoek bij de rechtbank in te dienen omdat dit enorm scheelt in doorlooptijd. Wees u bewust dat dit altijd in samenspraak gaat met Gravitas Administratie Beheer.

Als uzelf van mening bent dat het bewind kan worden opgeheven, maar u komt er samen met uw Bewindvoerder niet uit, dan kunt u een verzoek tot opheffen van het bewind bij de rechtbank indienen.

Budgetcoaching

Gravitas Administratie Beheer biedt u tijdens uw bewind een budgetcoach aan. Dat is kosteloos tijdens het bewind. Deze coach kan u ondersteunen & begeleiden om op deze manier zelfstandig uw financiën te beheren en uw administratie op orde te houden. Wanneer u na het bewind het prettig vindt om de coach te blijven zien, is dit mogelijk en kunt u dit zelf regelen met de budgetcoach.

bottom of page